Onze visie

Persoonlijk, professioneel en alles onder één dak

ClubSven heeft een visie. Wij willen mensen het gereedschap bieden om langer en gezonder te leven. Om sterker te worden. Om sterk te blijven en je fitter te voelen. Als dit je aanspreekt behoor je tot onze doelgroep. Om ervoor te zorgen dat het niet alleen bij wensdenken blijft moet er wel gewerkt worden: door jou, maar ook door ons! Wij doen ons deel door altijd een sterke en heldere methode te bieden: de ClubSvenMethode.

In principe is die niet ingewikkeld. We hebben er simpelweg naar gekeken welke zaken eraan bijdragen dat je langer en gezonder kan leven en daar een professionele en efficiënte dienst van gemaakt. We vonden het hierbij ontzettend belangrijk dat de methode wetenschappelijk onderbouwd, praktisch toepasbaar en meetbaar zou zijn.

Het Team

Jarno Tilanus
Club Manager
Aniek van den Reek
Personal Trainster
Jan Willem
Head of Education
Eva Luna Poorthuis
Head of Lifestyle
Danny van de Werf
Personal Trainer
Dennis van de Pol
Personal Trainer
Mattheus Gorgosz
Personal Trainer
Mounir Azegra
Mounir Azegra
Mohammed Nahoori
Mohammed Nahoori

Het team bestaat uit een groep fanatieke, gezondheidsbewuste sporters die ook allemaal zelf bezig zijn om hun lichaam in topvorm te krijgen en houden. Practice what you preach noemen we dat. We vinden dat we zelf het goede voorbeeld moeten geven.

Dat mensen bij ons binnenkomen en beseffen dat wij zelf net zo hard werken. Elke dag weer. Dat is de kwaliteit die wij, buiten die van de begeleiding aan leden, van onszelf eisen. En dat zie je ook terug in onze werkwijze en de kwaliteit die we bieden. Alle begeleiders doen individueel aan krachtsport en hebben uitgebreide ervaring met voeding, training en begeleiding. Het werken als begeleider is ook echt iets dat ze waarderen.

Ze werken graag met mensen en vinden het leuk om ze wegwijs te maken in de leefstijl die bij fitness hoort.

Een Impressie opdoen van ClubSven?

Bekijk de video nu

Een huiselijke sfeer

Waar jij je thuis kunt voelen

Tot slot waren we van mening dat plezier en transparantie een absolute vereiste zijn om succesvol te kunnen zijn. Inmiddels draaien we een aantal jaar mee en kunnen we met veel vertrouwen zeggen dat jou bij ClubSven een eerlijk en oprecht systeem ter beschikking staat.

We combineren hier krachttraining met een gezonde leefstijl. Dat is op zich niets bijzonders. Wat ons bijzonder maakt is de manier waarop we dit doen.

De Club

Naast onze unieke methode beschikken we ook over een prachtig pand met een luxe interieur en hoogstaande apparatuur. De doelgroep is breed en er trainen allerlei verschillende mensen. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal bewust en fanatiek bezig zijn met hun gezondheid.

Wat veel leden naar eigen zeggen waarderen is de karakteristieke sfeer en geborgenheid die ClubSven kenmerkt. Want wie je ook bent en waar je ook vandaan komt: we benaderen je altijd met veel persoonlijke aandacht en staan altijd garant voor een veilige, vertrouwde omgeving.

Bij ClubSven hoef je niet bang te zijn om, plat gezegd, voor lul te staan. Dat wil nog weleens gebeuren in een normale sportschool. Op zulke momenten voel je je vaak niet echt prettig in de sportschool. Sterker nog, voor veel mensen is het een eerste klas afknapper. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons gewoon lekker je ding kunt doen.

Een sfeerimpressie van Club Sven

Train in een vertrouwde omgeving

Een prettige en huiselijke sfeer

Dus of je nou (te) dik of dun bent, te slap of al op leeftijd: er is nooit reden of ruimte voor schaamte of angst. We zijn er voor iedereen. We weten dat iedereen op zijn best wil zijn. Daarom is jouw uitdaging, hoe groot die ook is, ook altijd een uitdaging voor ons.

Hierbij letten we niet alleen op wat we jou kunnen leren, maar proberen we ook telkens weer van jou te leren. Daar werken we altijd vriendelijk en met open vizier aan. De sfeer is informeel en er is tussen het zweten door ook altijd tijd voor een lolletje.

We merken dan ook dat onze leden onderling leuke contacten opdoen. Sommigen worden trainingsmaatjes, anderen doen zakelijke contacten op en weer anderen worden echte vrienden. Die samensmelting van onze leden is de ultieme bekroning op ons werk, want naast meetbare resultaten zien we ook een lach op de gezichten van onze leden. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Hoe is ClubSven ontstaan?

Het verhaal van Sven

Al vanaf zijn achttiende is Sven zeer fanatiek bezig met fitness. Toen hij op een gegeven moment niet zo goed wist welke kant hij op moest in zijn carrière besloot hij zijn werk te maken van zijn passie.

Het is diezelfde passie geweest die de drijfveer zou zijn bij het winnen van het Nederlands kampioenschap powerliften in 2011. Dan doe je toch iets goed. Dit gaf dan ook zo’n rush dat hij besloot zijn opgedane kennis met mensen te delen om ze gezonder en fitter te maken. Eerst deed hij dit als bijbaantje naast zijn studie fysiotherapie.

 

Zijn kennis groeide snel en werd steeds breder toen hij ook gespecialiseerde mensen om zich heen wist te verzamelen. Op een zeker moment besloot hij die kennis en mensen te bundelen door een professioneel team van begeleiders op te richten. Zo werd ClubSven geboren.

Mede dankzij de kennis en ervaring die hij door de jaren heen heeft opgebouwd als powerlifter en personal trainer heeft Sven zijn sportschool samen met zijn team weten uit te bouwen tot een echte succesformule.

Personal Training

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Bekijk dan nu de video

We willen onszelf overigens niet als rolmodel profileren. Ook wij zijn ergens begonnen. We hebben daarom empathie met leden en begrijpen waar ze mee worstelen of aan willen werken. We hopen dat zij onze inzet opmerken en die terugbetalen met betrokkenheid en werklust.

Uiteindelijk zijn we toch samen bezig met jouw gezondheid. Ondanks de vaak verschillende achtergronden delen medewerkers van ClubSven dezelfde visie op een gezonde leefstijl. Er staat een echt team omdat ze allemaal dezelfde interne opleiding hebben gevolgd. Ze weten allemaal wat belangrijk is en hierover bestaan onderling geen meningsverschillen.

Ze werken dan ook allemaal volgens dezelfde principes, technieken en methodiek. Zo kun je als lid dan ook met diverse trainers werken op verschillende tijden. Die flexibiliteit willen we je altijd bieden en die kunnen we je ook garanderen dankzij onze gedeelde visie.