Voedingscoach

Verbeter je gezondheid doormiddel van een passende voeding en leefstijl met onze voedingscoaches

Kennismaken?

Een persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden

Je krijgt binnen 24 uur reactie

Google: 4.8 sterren

Facebook reviews: 5/5

Aantal leden: 200+

8 jaar

Voedingsbegeleiding

Wil je afvallen, aankomen of meer uit jezelf halen?

Voedingsbegeleiding van een voedingscoach heeft een belangrijke plek in binnen onze methode. Training en voeding zijn twee verschillende zaken. Toch zijn ze veel meer met elkaar verbonden dan op het eerste gezicht lijkt.

Voeding is namelijk net zo belangrijk om je lichaam sterk en gezond te krijgen als trainen. Misschien nog wel belangrijker! 

 • Persoonlijke consults bij ClubSven
 • Persoonlijk afgestemd plan met begeleiding
 • Handige hulpmiddelen
 • Altijd contact met je coach
Diëtist in Utrecht bij club sven

Persoonlijk afgestemd

Zo lukt het wél

We schenken veel persoonlijke aandacht aan jouw individuele situatie. Zo leggen we al in de eerste maanden een stabiele basis waar je de rest van je leven van kunt profiteren. 

Na een uitgebreide vragenlijst gaan we je coachen. Hiermee zullen we in een aantal weken je voedingspatroon geheel op jou afstemmen en optimaliseren.

We leren je niet alleen hoe je met voeding om moet gaan maar ook hoe je die kennis in het dagelijks leven kunt toepassen met behulp van persoonlijke consults, hulpmiddelen zoals een voedingsmiddelenlijst, online coaching en inzicht in je progressie.

Goede begeleiding neemt die onzekerheid weg. Onze lifestyle coach kan je in de eerste maanden helpen om je voedingspatroon zo optimaal mogelijk in te richten, zonder dat je met vragen of onzekerheden blijft zitten.

Diëtist ClubSven

Gratis kennismaking?

Een vrijblijvend persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden.

Je krijgt binnen 24 uur reactie

Meer energie en beter in je vel

Daar heb je levenslange profijt van

Je leert al snel een aantal belangrijke zaken waar je levenslang profijt van hebt. Je haalt meer uit het leven als je gezond bent en meer energie hebt. Net als training, kan gezonde voeding en leefstijl je hierbij ondersteunen.

Je zult hierdoor meer energie en een gezonder vetpercentage krijgen, maar vooral meer structuur en samenhang in je voeding. Op die manier zullen de stress en zorgen die hier dagelijks bij komen kijken, grotendeels wegvallen.

 

club sven personal training club

12 weken traject

12 weken begeleiding

met 4 consults
91,59per 4 weken
 • Inclusief 4 Consults: advies en evaluatie
 • Metingen door je coach
 • Persoonlijk Voedingsschema: op jouw voorkeur
 • Wekelijkse online evaluatie: blijf op koers
 • Extra documenten met tips en handige lijst met aanbevolen voedingsmiddelen
 • Onbeperkte online begeleiding: altijd contact binnen 24 uur
 • 275 euro totaal
Kennismaken?

Eva Luna Poorthuis

In 2012 ben ik gestart met het ontwikkelen van een eigen methode. Het is een combinatie van krachttraining, fitness en de juiste voeding. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten en mijn vaardigheden te verbeteren. Dit alles resulteerde in een methode die wél werkt!

Werkt een bepaalde methode niet of past het niet bij je levensstijl? Dan probeer ik een andere methode, net zo lang tot we iets vinden dat volledig bij jou past. Het gaat er om dat jij lekker in je vel komt te zitten, want alleen dan houd je de nieuwe levenswijze vol en blijf je resultaten behalen.

Ik weet als geen ander hoe gelukkig je wordt als je gezondheid in orde is. Het lijkt vaak lastig, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Iedereen kan het bereiken; daar ben ik echt van overtuigd!

Jan Willem

Hij heeft al een lang verleden in de fitnessbranche; meer dan 10 jaar training achter zijn ellebogen, 4 jaar werkzaam als personal trainer en 3 jaar als online coach waar hij beginners tot professionele atleten begeleid. Zelf heeft hij 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan, waarvan hij bij de laatste, de Isalacup 2017, 1e is geworden in de +90KG klasse.

Naast deze praktijkervaringen heeft hij bijna zijn universitaire diploma in voedingswetenschappen en volgt hij met regelmaat cursussen op het gebied van training en biomechanica.

 • Sporten bij ClubSven doe ik met een Personal Trainer, net even meer aandacht en helemaal ‘tailor made’. Na ruim een jaar ben ik sterker, voel mij gezonder, alle spieren komen aan bod en ben ik een keer uit mijn overhemd gescheurd. Ik vind het fantastisch mooi om te zien hoe ClubSven iedereen helpt zich beter te voelen met voeding en bewegen!

  Taco de Groot (1963)
 • Ik stapte 10 kg te zwaar en met lage rugklachten ClubSven binnen. Ik dans graag maar door de rugklachten kon ik daar toen niet mee verder. Inmiddels, een half jaar later, ben ik op de dansvloer sterker dan ooit en ook nog eens 13 kg lichter!

  De motiverende en enthousiaste begeleiding van de personal trainer in combinatie met de professionele en deskundige begeleiding van de diëtist is wat voor mij heel goed werkt!

  Elise Timmer (1984)
 • Na een aantal mindere ervaringen met Personal Training, ben ik begonnen bij Sven. Vanaf de start voel ik me thuis en op m’n gemak! Alle trainers werken met een duidelijke visie en weten je op de juiste momenten te motiveren en te stimuleren….de focus op krachttraining is bepalend om elke keer weer op een hoger niveau te komen.

  Aram Detmers (1978)
 • Sporten bij Sven is voor mij een verademing ten opzichte van eerdere sportervaringen.

  Enthousiaste en persoonlijke begeleiding op maat, groot aanbod van trainingsmomenten in de week, vaste trainings-afspraken en gericht voedingsadvies zorgen ervoor dat ik het maximale uit mijzelf kan halen.

  Trainen is nog nooit zo succesvol en leuk tegelijkertijd geweest.

  Dorien Detmers (1974)
 • Na een lange periode van ‘niet sporten’ en veel werken, ben ik halverwege 2015 op zoek gegaan naar een efficiënt programma om weer gezond en fit te worden. Door de gedegen aanpak van ClubSven, waarin zowel krachttraining als voeding centraal staat, zat ik binnen 10(!) weken weer op een gezond gewicht.

  ClubSven biedt de handvatten en ondersteuning om jezelf een levensstijl aan te meten waar je een leven lang van kunt profiteren. Overzichtelijk en gestructureerd. Een aanrader dus!

  Martijn van de Heuvel (1987)

Gratis kennismaking?

Een vrijblijvend persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden.

Je krijgt binnen 24 uur reactie